Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА 156 ПО-ЗДРАВА ОТ ПАСАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
    Точно древногръцки митове и легенди са си!Моята е на 800 хиляди италианско каране и още има читави части по ходовата част оригинални.Но колата е като жената-купуваш си опел,все едно дома си взимаш краварка и овчарка,80 килограмова-здрава,яка,и на ръце ще те носи.Но не ти прави кеф,нали?...
    Е моята е 1990 година 250 000 Кмот 2001 е в БГ и Амортисьорите ми са оригинал още .
    Ае Ауто билд да кажат колко немски таралясника на толкова години и Км са със здрави оригинални амортисори . До преди 30 000 Км и втулките на носачите бяха оригинални (Мимо от Варна кучетата да го ядат дето ма накара да ги сменя) . Няма какво да си говорим за Ауто билд - те са си пристрастени , не е ли швабско не го тачат .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Тоа Мимо какво види мръсно вика сменяй .... спрях да ходя при него отдавна!
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
        Първо прочети малко литература,тогава пиши тъпотии.ВМ били австрийска измишльотина-ХАХАХА!За Ауди с алуминиево окачване отпред А8 съм виждал как на дупка със скорост 5км/ч колелото се премести неколкократно напред-назад видимо поне с 2 см.Видях го от десетина метра.
        За друга немска кола да ти кажа-Мерцедес 124:Искам да загледаш на колко ботора от тоя модел задното колело стои на средата спряма контура на калника.Направи си извода дали е нормално.
        За Фолксваген груп-от автомонтьори с опит знам,че било в нормата да имат пукнатини в главите мужду клапаните,като имало значение само дълбочината на пукнатината.Това може да се провери и докаже.
        Моля ти се,ако пишеш в Ауто билд,премести се във в.Телеграф,там има страница за вицове!

Ко ти стаа бе чичо Мите,кво съм казал за немските кошовеА че ВМ-а е австрииско-италианска разработка съм 100% сигурен
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Ко ти стаа бе чичо Мите,кво съм казал за немските кошовеА че ВМ-а е австрииско-италианска разработка съм 100% сигурен

Объркал си се. VM (Vancini&Martelli) са си чисто талянски моторетки, единствената австрийска връзка е фактът, че се монтират на сглобяваните в Австрия Jeep и Chrysler.

Щаер-Пух си имат напълно собствени разработки на дизели, даже има Фиат Браво (от старото, но сглобявано в Австрия), на което се монтира австрийски дизел Щаер.

Но дизелите на Щаер и тия на VM нямат и никога не имали нищо общо. Факт.

Чети тук, въпреки че във Википедия понякога пише глупости, това тук у 100% вярно.

http://en.wikipedia.org/wiki/VM_Motori
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Объркал си се. VM (Vancini&Martelli) са си чисто талянски моторетки, единствената австрийска връзка е фактът, че се монтират на сглобяваните в Австрия Jeep и Chrysler.

Щаер-Пух си имат напълно собствени разработки на дизели, даже има Фиат Браво (от старото, но сглобявано в Австрия), на което се монтира австрийски дизел Щаер.

Но дизелите на Щаер и тия на VM нямат и никога не имали нищо общо. Факт.

Чети тук, въпреки че във Википедия понякога пише глупости, това тук у 100% вярно.

http://en.wikipedia.org/wiki/VM_Motori
            ОК
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Щаер са сглобявали доста модели на Фиат за австрийския пазар, даже имат и модел на Брава с трицилиндров турбодизел на Щаер с 90 к.с. - уникален моноблок(блока и цилиндровата глава са едно цяло, една отливка) двигател с впръскване помпа-дюза. Двигателя е модулен, 30 к.с. на цилиндър, има го от 2 до 6 цилиндъра. Води се Steyr 3 cylinder direct injection diesel engine (M13)

Всъщност заводите за двигатели на Щаер Steyr-Traktoren-Werke са собственост на Фиат (по-скоро на CNH (Case, IH, New Holland), които от своя страна са 91% собственост на Fiat (FiatAgri)
              Volvo XC90 D5 '06
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                Не са митове...
                Ходих днес при един майстор - 2 долни и един горен носач за смяна, ко бил немски кошник щал да ми даде 100% гаранция за турски носачи ама нали е италианска и нищо не се знае . Едва ли турците от технород правят коренноразлични носачи за алфа и пасат примерно.

Ама изглежда разбираше майстора та той ще прай италианския несигурен кошник.
                Honda CB 500
                Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщение
                  Ходих днес при един майстор - 2 долни и един горен носач за смяна, ко бил немски кошник щал да ми даде 100% гаранция за турски носачи ама нали е италианска и нищо не се знае . Едва ли турците от технород правят коренноразлични носачи за алфа и пасат примерно.

Ама изглежда разбираше майстора та той ще прай италианския несигурен кошник.
                  Да ги е.а в "майсторите" като видят италианска кола и сякаш им караш летяща чиния да оправят
                  sigpic
                  Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                  Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Повечето "майстори" са едни посредствени, често недоучени люде, от които не може да се очаква някакво високо равнище и компетенция.Понаучили са това онова, нямат желание да схванат нещо ново и си карат както могат.
                    За щастие има и друг тип хора, така че, внимавайте с избора на "майстори"
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Повечето "майстори" са едни посредствени, често недоучени люде, от които не може да се очаква някакво високо равнище и компетенция.Понаучили са това онова, нямат желание да схванат нещо ново и си карат както могат.
                      За щастие има и друг тип хора, така че, внимавайте с избора на "майстори"
                      Напълно те подкрепям колега, човек много внимателно трябва да подбере майстора за своя автомобил, ако не иска от оправянето на един проблем да се появят още два.
                      sigpic
                      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Всички много си обичаме и си хвалиме алфите защото са ни влезни под кожата,но имам и един Пасат Б5.5 от подписа ми долу който е фрашкан с екстри каквито се сетите и трябва да кажа ча за 100 000км от както е купена чисто нова от Германия на тази кола са и сменявани само масла и ремъци.В сервиз изторк Порше всичко е документирано.Имам и доста приятели с Б5.5 които са изключително доволни от автомобила.Мисля че никой от нас неможе да се похвали с нещо подобно нали?VW, BMW, Mercedes-Benz не сменят носачи на всеки 10 000км,не са всички до един с нови дебитомери свещи, сонди,МПХ,датччици,и на всичкото отгоре с продължаващи проблеми с работата на мотора.Като им чета форумите мюизключително рядко е някой да писне с по сериозен проблем.Не отричам обаче че възпреки че за година и половина съм налял в алфата близо 4 000лв пак не бих я продал и ако се счупи нещо с кеф ще си дам парите да ми я направят и пак с нетърпение ще чакам да си я подкарам здрава.Нещо което не мих направил за друг автомобил.Онзи ден карах ГОЛФ на 3 месеца дизел 100 и няколко коня и трябва да кажа че в тази кола няма и секунда агресия и страшно скучна и дървена!Незнам какво да помисля за предшествениците и.Аз личноза този Голф не бих си дал дори моята кола която е 5 пъти под цената му и с 11 години по-стара!
                        Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщение
                          Всички много си обичаме и си хвалиме алфите защото са ни влезни под кожата,но имам и един Пасат Б5.5 от подписа ми долу който е фрашкан с екстри каквито се сетите и трябва да кажа ча за 100 000км от както е купена чисто нова от Германия на тази кола са и сменявани само масла и ремъци.В сервиз изторк Порше всичко е документирано.Имам и доста приятели с Б5.5 които са изключително доволни от автомобила.Мисля че никой от нас неможе да се похвали с нещо подобно нали?VW, BMW, Mercedes-Benz не сменят носачи на всеки 10 000км,не са всички до един с нови дебитомери свещи, сонди,МПХ,датччици,и на всичкото отгоре с продължаващи проблеми с работата на мотора.Като им чета форумите мюизключително рядко е някой да писне с по сериозен проблем.Не отричам обаче че възпреки че за година и половина съм налял в алфата близо 4 000лв пак не бих я продал и ако се счупи нещо с кеф ще си дам парите да ми я направят и пак с нетърпение ще чакам да си я подкарам здрава.Нещо което не мих направил за друг автомобил.Онзи ден карах ГОЛФ на 3 месеца дизел 100 и няколко коня и трябва да кажа че в тази кола няма и секунда агресия и страшно скучна и дървена!Незнам какво да помисля за предшествениците и.Аз личноза този Голф не бих си дал дори моята кола която е 5 пъти под цената му и с 11 години по-стара!
                          Бравооо
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

трябва да кажа ча за 100 000км от както е купена чисто нова от Германия на тази кола са и сменявани само масла и ремъци!
                            Последно откъде е купен тоя Пасатор, щото в обявата за продажба си писал друго

Други:
                            Автомобила е купен от БГ. и е поддържан само в Юнитрейд и Порше,има всички сервизни документи
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Pinko като цяло е купена чрез представителството на VW самоче от Германия.Не съм и аз първи собственик тъй че незнам със голяма точност,но знам че са я поръчали на място в германия и после чрез Юнитрейд е купена.Може би си имат някакви изгоди или врътки са си правили,незнам.Само знам че е купена чисто нова не от къща!
                              Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Няма лоша кола, има лошо поддържана кола!
                                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                                X